вівторок, 26 квітня 2016 р.

Бібліо-квест «Мовний дивосвіт»



У рамках Другого книжкового фестивалю «Весняний книговир» (до Всесвітнього дня книги і авторського права) для учнів комунального закладу «Дитячий будинок «Наш дім» бібліотекарі відділу популяризації книги провели бібліотечний квест «Мовний дивосвіт».
Учасників поділили на 2 команди, капітанами яких буди молоді кіровоградські поети Нічишина Наталія та Бірзул Денис. Команди отримали маршрутний лист, в якому зазначалася послідовність виконання завдань, які знаходилися в різних відділах на наступних станціях: «Історична», «Наукова», «Дитинство», «Літературна», «Бібліографічна». Кожна станція мала свої особливості. Наприклад, завітавши на «Історичну», потрібно було підійти до книжкової виставки в пункті європейської інформації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся» та знайти в одній із книг завдання на історичну тематику; «Бібліографічна» запрошувала познайомитися з різними типами словників та знайти в них значення слова; відшукати кожне слово з вислову за бібліографічними підказками пропонувала «Наукова». Мандрувати відділами бібліотеки було цікаво, а виконання завдань викликало інтерес і захоплення.
Перемогла команда Нічишиної Наталії. Всі учасники отримали призи – міні-біліотечку.
Учасники квесту під час чаювання мали можливість невимушено поспілкуватися з молодими поетами та послухати їхні вірші, взяти участь у презентації книги Анатолія Загравенка «Україна зачекалася на вас».
Анатолій Романович подарував вихованцям «Дитячого будинку «Наш дім»» збірки своїх творів, підписавши усім бажаючим книги на згадку.
дивитися фоторепортаж

Немає коментарів:

Дописати коментар