четвер, 21 липня 2016 р.

Пункт європейської інформації на гостинах у «Надії»




21 липня працівники Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва завітали на гостини до притулку для дітей «Надія». З метою психологічної реабілітації юнаків та дівчат бібліотекарі підготували цікаву розважальну та пізнавальну програму.

Старша група притулку із задоволенням брали участь у заході. На початку завідувач відділом популяризації книги Твердоступ Р.М. ознайомила учасників із створеним на базі бібліотеки пункту європейської інтеграції «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся», який було створено за підсумками перемоги бібліотеки у конкурсі Української Бібліотечної Асоціації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах Європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +» Жан Моне). Перед учасниками було оформлено книжкову викладку літератури з європейської інтеграції та проведено її огляд.
Головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності Корінь Х.В. провела інтелектуальну вікторину «А що ти знаєш про Європу?», оформлену у вигляді пазлів. Учасники «європазлів», відповідаючи на запитання, відкрили карту Євросоюзу.
До душі прийшовся і майстер-клас з арт-розпису, який провела головний бібліотекар відділу сприяння технічній творчості молоді Абрамова Ю.С. Юнаки та дівчата малювали різноманітну євросимволіку та українські символи.
Учасники заходу створювали власні «євромагніти», з радістю грали в шахи та улюблену гру європейців - «Твістер». Загалом, панувала приємна атмосфера та гарні емоції.
дивитися фоторепортаж 

Немає коментарів:

Дописати коментар