вівторок, 13 вересня 2016 р.

Світ мандрів: Ірландія


Ірландія – держава в північно-західній Європі, що займає більшу частину острова Ірландія; член Європейського союзу з 1973 року.
Кажуть, якщо ви хоча б один раз відвідали Ірландію, вже ніколи її не забудете. І це правда.
Ірландський ландшафт має загадковий вплив на туристів. У першу чергу, завдяки багатій історії країни і того, що Ірландія вважається місцем проживання ельфів, фей та гномів.
Символом країни є рослина трилисник, яка росте тут майже скрізь.
Ірландія відома у світі як «Смарагдовий острів». Важко сказати, хто саме пофарбував її у зелений колір, але іншого кольору в ірландській палітрі майже не зустрічається – зелені поштові і сміттєзбиральні машини, шкільна форма, жилети робітників і сувеніри в магазинах, навіть літаки національних компаній теж зеленого кольору.
13 вересня у відділі мистецтв для студентів Кіровоградського машинобудівного коледжу було проведено віртуальну екскурсію «Світ мандрів: Ірландія».

Під час заходу студенти дізналися про історію національного ірландського танцю та історію створення костюма, про звичаї ірландців, національні страви, популярні види спорту та цікаві місця, які, будучи в Ірландії, обов’язково треба відвідати.

Немає коментарів:

Дописати коментар