понеділок, 20 грудня 2021 р.

Ірландія



Ірландський ландшафт має загадковий вплив на приїжджих туристів. Кажуть, якщо ви хоча б один раз відвідали цю країну, вже ніколи її не забудете.

Ірландія знаходиться в північно-західній Європі. З півдня, заходу і півночі вона омивається водами Атлантичного океану, а на сході її відділяє від Великобританії Ірландське море. Вона відома у світі як «Смарагдовий острів», адже в ірландській палітрі майже не зустрічається іншого кольору – зелені поштові та сміттєзбиральні машини, шкільна форма, жилети робітників, навіть літаки національних компаній теж зеленого кольору.

9 листопада бібліотекарі відділу мистецтв для студентів Кропивницького інженерного фахового коледжу ЦНТУ провели віртуальну подорож «Світ мандрів: Ірландія», адже ніякі перешкоди не можуть завадити дізнаватися щось нове та відкривати далекі країни, отримувати яскраві враження.

Бібліотекарі ознайомили молодь з національними особливостями ірландців, показали як виглядав старовинний народний одяг, розповіли про традиційну кухню. Також студенти поринули у світ ірландської культури.

Наприкінці віртуальної подорожі обговорили найцікавіші моменти та перевірили уважність студентів за допомогою кросворду. Молодь із задоволенням ознайомилась із новинками літератури, яку запропонували бібліотекарі.





Немає коментарів:

Дописати коментар