вівторок, 17 травня 2016 р.

Участь у семінарі за проектом «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках»




16-17 травня координатор пункту європейської інформації нашої бібліотеки взяла участь у семінарі для бібліотекарів за проектом «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках», який відбувся у м. Києві. Організатором заходу виступила Українська бібліотечна асоціація за підтримки Європейського Союзу (програма «Erasmus+ Жан Моне»).
Під час зустрічі бібліотекарі дізналися про євроінтеграційний рух України, про центри європейської інформації у бібліотеках: зарубіжний та український досвід, про методику створення пунктів європейської інформації, про рекламу та іміджеві заходи бібліотек задля розвитку пунктів європейської інформації, про інформаційні ресурси пунктів та управління їх діяльністю.
Крім координатора пункту європейської інформації Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва в семінарі взяли участь ще 9 координаторів бібліотек-переможців конкурсу із різних куточків України.
Бібліотеки-учасниці проекту отримали електронну читанку, методичну літературу та роздатковий матеріал.
Навчання проходило в дружній атмосфері. Бібліотекарі обмінялися досвідом роботи та поділилися своїми планами на майбутнє.
В кінці зустрічі всі учасники семінару отримали сертифікати про проходження навчання.
дивитися фоторепортаж

Немає коментарів:

Дописати коментар