пʼятницю, 18 жовтня 2019 р.

Пазл-квест «Довгий шлях маленького робота Кіні»

17 жовтня з 13.00 до 16.00, в рамках Європийського тижня кодування, члени ГО ТІМО «Відкриті двері» спільно з працівниками Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є.Маланюка провели пазл-квест «Довгий шлях маленького робота Кіні» (Квест з програмування для підлітків).
Захід організований за ініціативи Meet and Code, за фінансуванням корпорації SAP, яка надає підтримку та забезпечує ресурсами неприбуткові організації. В Україні Meet and Code реалізується Ресурсним центром ГУРТ, що є партнером Глобальної мережі TechSoup.
У заході взяли участь учні НВО № 6, Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв), гімназії-інтернату ІІ ступеня, ліцею «Сокіл» та ін.; всього 71 особа.
Учасники, розділившись на команди, подорожували станціями і здобували частинки пазлів. Так вони відвідали станції: «Кодування», «Документальна», «Відновлювальна», «Графічна» та «Ремонтна майстерня». Зібравши усі частинки пазлу, виконували завдання з tankbot-ами та mbot-ми, програмуючі їх дії.
Також для учасників була проведена інформаційна сесія «Видатні особистості в світі IT», де підлітки отримали змістовну інформацію про Стіва Джобса, Ілона Маска та інших видатних винахідників.
Для реалізації проекту було придбано 2-х роботів конструкторів tankbotів, які стануть в пригоді учасникам майбутніх заходів з програмування. 


Немає коментарів:

Дописати коментар