вівторок, 29 жовтня 2019 р.

День Австрії в книгозбірні

28 жовтня в книгозбірні відбувся День Австрії, протягом якого читачі більше дізнавалися про культуру і традиції австрійців. День проходив в рамках Міжнародного дня Європи та Року української культури в Австрії.
Під час заняття туристичного експрес-салону «Подорожуймо Європою!» працівники відділу мистецтв провели віртуальну мандрівку «Австрія туристична». Учасники заходу, студенти КІК ЦНТУ, дізналися, що потрібно знати туристу, якщо він вирішив подорожувати Австрією.
Слухачі віртуально відвідали надзвичайні місця – національні парки, чарівний розарій, музей під відкритим небом та познайомилися з пам’ятками архітектури. Особливої уваги заслуговує Віденська опера, яка є «душею» австрійської столиці.
Австрія є власницею низки рекордів та пам’яток. Серед них можна виокремити: Віденський парк Prater, найбільший в Європі музейний комплекс, найвищий в Європі міст Europabrücke, льодові печери і, звичайно, гірськолижні курорти.
Наприкінці заходу кожен учасник отримав листівку із зображенням та рецептом традиційного австрійського шоколадного торту «Sacher», щоб приготувати його вдома.
У відділі мистецтв було оформлено фотозону, де кожен міг зробити фото на згадку.
Відвідувачів зацікавила література з книжкових виставок: «Відкриваємо для себе Австрію» та «Твори австрійських письменників». Бібліотекарі також знайомили молодь з літературою «ЄС на книжковій полиці», що дозволило їй краще пізнати Австрію.


Немає коментарів:

Дописати коментар